Advies over particuliere verzekeringen 

 

U wilt uzelf en uw eventuele gezin goed beschermen tegen onnodige financiële risico's. Bijvoorbeeld het risico    dat uw inboedel verloren gaat in een brand. Of het risico dat u aansprakelijk wordt gesteld voor schade. Hoe meer u kunt voorkomen, des te beter. Hieronder vindt u diverse producten die wij aanbieden. Voor meer informatie over de onderstaande producten kunt u contact met ons opnemen. 

 

privé situatie 

 

- Inboedel 

Uw spullen zijn al gauw heel veel geld waard. Een inboedelverzekering biedt o.a. bescherming tegen brand en diefstal 

 

- Opstal 

Uw eigen huis is waarschijnlijk uw kostbaarste bezit. Als het schade oploopt of zelfs volledig verloren gaat, bijvoorbeeld door een brand, zijn de kosten al snel veel te hoog om zelf te dragen. Hiervoor biedt een opstalverzekering de oplossing. 

 

- Aansprakelijkheid 

Wanneer u een ander schade toebrengt, kan het om veel geld gaan. Denk alleen maar aan het risico dat iemand door uw toedoen arbeidsongeschikt wordt. Een goede aansprakelijkheidsverzekering is daarom onmisbaar. 

 

- Verkeer 

Als u met uw auto of motor deelneemt aan het verkeer, bent u verplicht om zich te verzekeren. Wij bieden ruimte keuze, van alleen aansprakelijkheid tot een uitgebreide 'all risk'-dekking. Desgewenst inclusief aanvullende verzekeringen, bijvoorbeeld voor inzittenden en verhaalrechtsbijstand. 

 

- Rechtsbijstand 

Als u in uw recht staat, kunt u het vaak alleen tegen hoge kosten. Een advocaat rekent tegenwoordig al gauw een paar honderd euro per uur. Steeds meer mensen sluiten daarom een rechtsbijstandverzekering.  

 

- Kostbaarheden 

Heeft u een duur schilderij, een waardevolle verzameling, dure elektronica of andere kostbaarheden? bescherm ze met een kostbaarhedenverzekering. 

 

En verder...

Daarnaast bieden wij u ook diverse andere verzekeringen. Bijvoorbeeld voor ongevallen, oldtimer, fiets of voor uw huwelijksdag. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.